Милушев ЕООД
Производство на пластмасов инвентар за кошери

Инвентар за пчелари

 

 шпорче студено  вилица алуминиева  вилица пластмасова
     
 вилица инокс  цифри комплект от (1 до 10) и (1 до 50)  шаблон за цифри от 0 до 9
     
 
 рамкоповдигач инкос  рамкоповдигач инкос